Voor Arjen
Monday 25 January 2010, 15:00
Filed under: Media,Muziek,RadioIn Memoriam: Arjen Grolleman
Wednesday 20 January 2010, 22:27
Filed under: Media,Muziek,Radio,TV

Omdat ik het zelf niet beter kan verwoorden, hieronder als eerbetoon de in memoriam zoals deze te lezen is op www.kinkfm.com… Ik ben even sprakeloos.

22 augustus 1972 – 20 januari 2010
Arjen Grolleman - KinkFM

“Er is niets mooier dan mensen overtuigen
van jouw muzieksmaak. Het is een roeping.”

Hilversum, 20 januari 2010 – Met verbijstering en ongeloof maken Kink FM, Vereniging Veronica en Veronica Holding bekend dat Arjen Grolleman op woensdag 20 januari jl. plotseling is overleden. Arjen voerde samen met Jantien van Tol het management van radiostation Kink FM, waar hij al sinds de start in september 1995 nauw bij betrokken was. Alle medewerkers van Kink FM en de andere onderdelen van Veronica Holding wensen familie en vrienden van Arjen veel sterkte toe met dit grote verlies.

Guido van Nispen, algemeen directeur Veronica Holding: “In Arjen verliezen we een inspirerende en bevlogen collega die een heel eigen stempel heeft gedrukt op de Nederlandse mediawereld. We zullen ons Arjen blijven herinneren als een fantastische collega en een uniek persoon die met zijn geheel eigen stijl door de jaren heen miljoenen luisteraars heeft weten te boeien.”Halveer de week met een dansje!
Wednesday 20 January 2010, 8:00
Filed under: Muziek

De week is alweer bijna op de helft, vandaar dat ik je trakteer op een fijn dansplaatje. Luister en kijk naar Calvin Harris – Flashback!Kleine leeuwenman
Tuesday 19 January 2010, 8:00
Filed under: Muziek,Soundtrack

Niet een hele nieuwe plaat, maar o zo fijn! Mumford & Sons – Little Lion ManMetric – Gimme Sympathy
Monday 18 January 2010, 8:00
Filed under: Algemeen

Alweer een goede plaat gevonden. Metric – Gimme Sympathy. Als deze lijn zich in 2010 doorzet, staat er een boel moois op stapel!Kick The Bucket
Sunday 17 January 2010, 18:09
Filed under: Muziek

Zojuist voor het eerst gezien, Kick The Bucket van Charlie Winston. Ik vind hem tof!Koud hè?
Thursday 07 January 2010, 20:13
Filed under: Media,Muziek,Trip down memory-lane,TV

Zo’n dikke 20 jaar terug was het ook al koud. En om dat nostalgische gevoel te bewaren, daar is ie!Verse muziek voor 2010!
Tuesday 05 January 2010, 19:33
Filed under: Muziek

Wat zal 2010 voor moois brengen op muzikaal gebied? Kondigt U2 aan dat ze uit elkaar gaan? Komen The Smiths weer bij elkaar? Of The Beatles? Allemaal nogal onwaarschijnlijk. Wat wel zeker is, is dat Krause bezig is met het monteren van de video voor ‘I Want A Pony’. Je kunt haar kennen van ‘No Guts No Glory’.

Verder komen er nieuwe platen uit van Ocean Colour Scene, Tindersticks, Bettie Serveert, Eels, Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals en Massive Attack. Een hoop nieuws van oude bekenden dus. En van wie ik hoop dat ie dit jaar groot gaat worden, dat is Tim Christensen. Kijk hieronder naar zijn single ‘Superior’.

Dichter bij huis, uit Rotterdam, de nieuwe single van The Madd! (met cameo-appearance van een befaamd Discoterras-bezoeker)

En een klein stukje verderop vinden we El Pino & The Volunteers! There’s No Cure For Stupidity!